Hvis du går med tanker om at lave din egen blog eller lave din egen hjemmeside så er open source systemet WordPress en af de absolut bedste muligheder. WordPress er gratis at bruge og meget brugervenligt. WordPress udvikles af frivillige og opdateres jævnligt.

WordPress kan faktisk bruges også til hjemmesider med ret avancerede funktioner. WordPress har især nydt stor udbredelse blandt de mange private bloggere på nettet. Mange hostingudbydere tilbyder 1-kliks installation af WordPress når du køber et webhotel hos dem.

Der er et godt fællesskab omkring WordPress og derfor er der meget hjælp at hente inde på fora om emnet. Det er også nemt at finde billige udviklere efterfølgende, hvis du skal have lavet noget, som du ikke selv kan finde ud af, da WordPress er meget udbredt.

Et webhotel jeg selv har haft gode erfaringer med er Surftown webhotel som også tilbyder webmail.

1 kommentar

  1. Allan Hansen siger:

    WordPress kan stortset laves til alt, hvis man kan skrive php. I og med al kildekode er frit tilgængelig, så bliver man ikke begrænset af systemet. At der så findes utrolig mange plugins, der kan tilføjes ved at søge efter dem og klikke “install” gør det kun mere attrativt for private. Ved professionel brug bør man kende de plugins man anvender, da der også er meget skrammel imellem, og flere plugins som har betydelige sikkerhedshuller.

    Venlig Hilsen
    Allan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*